OBAVIJEST O JAVNOM OTVARANJU PONUDA – pristiglih na Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Čađavica

Obavještavamo sve zainteresirane ponuditelje da će se javno otvaranje ponuda pristiglih na Javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Čađavica KLASA: 945-01/20-01/66, URBROJ: 2189/07-01-20-2 od 02. prosinca 2020. godine, objavljenog na oglasnoj ploči Općine Čađavica i na web stranici Općine Čađavica www.opcina-cadjavica.hr  dana 07. siječnja 2021. godine (zakup na 25 godina)

održati u srijedu, 24. veljače 2021. godine s početkom u 08,30 sati u Mjesnom domu Čađavica, Kolodvorska 2, Čađavica.

Ponude će se otvarati redoslijedom zaprimanja, odnosno navedenog dana otvoriti će se prvih 20 ponuda (popis ponuditelja priložen je u privitku obavijesti).

Sukladno uputi Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske koja se odnosi na sprječavanje prijenosa bolesti COVID-19 te koja ograničava broj nazočnih na javnim okupljanjima, na navedenom otvaranju ponuda mogu nazočiti prvih 20 ponuditelja (ponude od broja 1 do zaključno s ponudom broj 20).

Na javnom otvaranju potrebno je dezinficirati ruke na ulazu, držati socijalnu distancu od minimalno 2 metra, a nošenje zaštitne maske za lice je obavezno tijekom cijelog postupka otvaranja. Sve osobe koje ulaze u Mjesni dom moraju upisati svoje kontakt podatke. Osobe koje imaju bilo koji od simptoma zaraze virusom COVID-19, osobe koje su u izolaciji ili samoizolaciji te osobe čiji su bliski kontakti zaraženi navedenim virusom ili se nalaze u izolaciji/samoizolaciji NE SMIJU prisustvovati javnom otvaranju.

Osobama koje se neće držati navedenih epidemioloških mjera, neće biti dozvoljeno prisustvovanje otvaranju ponuda jer nepridržavanjem mjera namjerno ugrožavaju zdravlje ostalih prisutnih.

Zapisnik sa javnog otvaranja bit će javno dostupan na službenoj web stranici Općine Čađavica (www.opcina-cadjavica.hr).

Povjerenstvo za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Čađavica 

U nastavku popis svih ponuditelja

Skip to content