Općina Čađavica nastavlja sa zapošljavanjem žena kroz projekt ”Zaželi 2-Općina Čađavica”

Načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević danas (ponedjeljak) je s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike potpisao ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava projekta koji se financira iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020., ”Zaželi-program zapošljavanja žena-Faza II”. Svrha ugovora je dodjela bespovratnih sredstava korisniku, Općini Čađavica, u svrhu provedbe projekta ”Zaželi 2-Općina Čađavica”.

Projekt je prijavljen uz savjetodavnu pomoć i podršku Razvojne agencija VIDRa VPŽ.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 917.350,00 kuna. Razdoblje provedbe projekta ”Zaželi 2-Općina Čađavica” započinje s datumom zadnjeg potpisa te traje 13 mjeseci. Partneri u projektu su Hrvatsko zavod za zapošljavanje-područni ured Virovitica i Centar za socijalnu skrb Slatina. 

Općina Čađavica je krajem 2020. godine uspješno privela kraju projekt ”Zaželi-Općina Čađavica” kroz koji je u vremenu od dvije godine bilo zaposleno 12 žena, jedan voditelj projekta i jedan koordinator projektnih aktivnosti, a istim je obuhvaćeno 72 starih i nemoćnih osoba s područja općine Čađavica, kao krajnjih korisnika.

Skip to content