Poziv na intervju – Zaželi 3 – Općina Čađavica

Temeljem Javnog poziva za prijam u radni odnos na određeno vrijeme za obavljanje poslova u sklopu projekta „Zaželi 3 – Općina Čađavica“ djelatnica za potporu i podršku starijim i/ili nemoćnim osobama u nepovoljnom položaju Povjerenstvo za provedbu javnog poziva za prijam u službu na određeno vrijeme na radno mjesto radnica dana 2.1.2023.g. objavljuje

 

POZIV NA INTERVJU

 

Dana, 4.siječnja 2023.g. (srijeda) s početkom u 8:00 sati u Općini Čađavica, Kolodvorska 2, Čađavica, održat će se postupak prethodnog intervjua kandidatkinja za obavljanje poslova radnog mjesta

 

DJELATNICA ZA POTPORU I PODRŠKU STARIJIM I/ILI NEMOĆNIM OSOBAMA

 

a temeljem objavljenog Javnog poziva za prijam u radni odnos na određeno vrijeme za obavljanje poslova u sklopu projekta „Zaželi 3 – Općina Čađavica“ djelatnica za potporu i podršku starijim i/ili nemoćnim osobama u nepovoljnom položaju objavljenog na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 21.12.2023.g. te na web stranici Općine Čađavica, www.opcina.cadjavica.hr.

 

Povjerenstvo je utvrdilo da (četrnaest) kandidatkinja ispunjavaju formalne uvjete javnog poziva i mogu pristupiti intervjuu i to prema abecednom redu prezimena:

 

 1. Andrić Stojanka
 2. Bahunek Barbara
 3. Car Mirjana
 4. Jurković Snežana
 5. Leinberger Anica
 6. Obšivač Blaženka
 7. Porga Mirjana
 8. Ribić Snježana
 9. Reščić Valentina
 10. Schweigert Ana
 11. Slunjski Biljana
 12. Škrlec Marija
 13. Teglović Snježana
 14. Teglović Tatjana

 

Povjerenstvo je će s kandidatkinjama obaviti intervju dana 4.1.2023.g. s početkom u 8:00h. Povjerenstvo će kroz razgovor s kandidatkinjama utvrđivati interes, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidatkinja za rad.

Intervju će se održati u prostorijama Općine Čađavica, Kolodvorska 2, Čađavica.

                                                                                           PREDSJEDNIK POVJERENSTVA

Danijel Jozić, mag.iur.

Skip to content